Je kunt HERO niet spellen zonder HR

 

Ik ben gespecialiseerd in het bieden van wervingsondersteuning aan bedrijven die op zoek zijn naar digitale marketing- en communicatieprofessionals voor freelancer en payrollmedewerkers.

Hieronder vind je een aantal van de recruitment ondersteunende taken die ik in drie stappen voor jouw bedrijf kan uitvoeren!

 

Dankzij deze voordelige en op maat gemaakte oplossing kunt u uw wervingsproces stroomlijnen en een Adviseur als Wise Help selecteren om in een mum van tijd personeel te werven. Mijn recruitmentaanpak richt zich op het identificeren van sollicitanten met de juiste mindset en vaardigheden die passen bij het bedrijf.

Ik ga op zoek naar de juiste kandidaat voor uw bedrijf en plan online gesprekken met de kandidaten in.

Om online sollicitatiegesprekken in te plannen dien je eerst een formulier in te vullen zodat ik meer te weten kan komen over jouw bedrijfscultuur, de vacature, jouw gewenste profiel, etc. Deze dienst is beschikbaar voor zowel zzp'ers als payrollmedewerkers.

 

Wise Help biedt andere diensten op het gebied van Recruitment Support. De verschillende aspecten van het wervingsproces waarbij u mogelijk hulp nodig heeft, zijn: algemene projectcoördinatie, ondersteuning bij verhuisservices voor on-site werknemers, enz.

CV & sollicitatiebrief Opmaak en Vertaaldiensten

Pas uw cv en sollicitatiebrief aan met de opmaak- en vertaal-/proefleesdiensten van Wise Help, inclusief professioneel advies over het gebruik van sociale media voor sollicitaties en professionele netwerken.


Mijn professionele advies richt zich op social media netwerken zoals Xing Network en LinkedIn Network Bovendien zorgt de opmaak- en vertaal-/proefleesservice ervoor dat u een opvallend cv creëert, evenals een uitstekende grammatica in een tweede taal naar keuze.