Je kunt HERO niet spellen zonder HR

Ik ben gespecialiseerd in het assisteren bij werving en selectie van bedrijven die freelancers en payrollmedewerkers willen inhuren voor functies in digitale marketing en communicatie.


Hieronder vind je een aantal van de recruitment ondersteunende taken die ik voor jouw bedrijf kan uitvoeren in drie eenvoudige stappen!

 

Dankzij deze voordelige en op maat gemaakte oplossing kunt u uw wervingsproces stroomlijnen een onafhankelijke dienstverlener,  als Wise Help bij het werven van personeel in een oogwenk!

Mijn recruitmentaanpak richt zich op het identificeren van sollicitanten met de juiste mindset en vaardigheden die passen bij het bedrijf.

Ik ga op zoek naar de juiste kandidaat voor uw bedrijf en plan online gesprekken met de kandidaten in.

Om online sollicitatiegesprekken in te plannen dien je eerst een formulier in te vullen zodat ik meer kan weten over jouw bedrijfscultuur, de vacature, jouw gewenste profiel, enz. 

Deze dienst is beschikbaar voor zowel zzp'ers als payrollmedewerkers.

 

Wise Help biedt andere diensten op het gebied van Recruitment support. De verschillende aspecten van het wervingsproces waarbij u mogelijk hulp nodig heeft, zijn: algemene projectcoördinatie, ondersteuning bij verhuisservices voor on-site werknemers, enz.

CV & Sollicitatiebrief Opmaak en Vertaaldiensten

Pas uw CV en Sollicitatiebrief aan met de opmaak- en vertaal-/proefleesdiensten van Wise Help, inclusief professioneel advies over het gebruik van sociale media voor sollicitaties en professionele netwerken.


Mijn professionele advies richt zich op social media netwerken zoals Xing Network en LinkedIn Network Bovendien zorgt de opmaak- en vertaal-/proefleesservice ervoor dat u een opvallend cv creëert, evenals een uitstekende grammatica in een tweede taal naar keuze.