Over Wise Help

Wise Help is een bedrijf opgericht in 2020 door Vanessa Boonstra Intriago, gespecialiseerd in het leveren van digitale marketing & communicatie diensten in vier met elkaar verweven sectoren: zakelijke digitale marketing- en communicatiediensten, strategische adviesdiensten, coaching en privélessen en wervingsondersteuning.

Bij Wise Help werk ik in een hybride omgeving vanuit België en Nederland, gespecialiseerd in het aanbieden van hulp met videoconferenties aan klanten van over de hele wereld (uit Spanje, Duitsland, Engeland enz.)

Kernwaarden van het bedrijf

Transparantie

Wise Help vertegenwoordigt een zakelijke en arbeidsethos die transparant is voor zowel klanten als onafhankelijke werknemers. Diensten worden transparant geleverd gedurende de gehele servicecyclus.

Betrouwbaarheid

Wise Help biedt een betrouwbare service. Van begin tot eind de projecten van uw bedrijf op een tijdige, persoonlijke en attente manier voltooien. Voor bedrijven die voor het eerst digitale marketing & communicatie en IT-diensten uitbesteden, biedt Wise Help een betrouwbare oplossing.

Samenwerking

Wise Help biedt een samenwerkend netwerk van experts in digitale marketing en communicatie en bedrijven uit heel Europa en internationaal.

Betrokkenheid

Het belangrijkste voor het succes van een project is betrokkenheid. Mijn betrokkenheid bij uw bedrijf en merk is alles en betekent meer dan alleen een offerte of een afspraak.

Missie van het bedrijf

Wise Help wil bedrijven helpen een positief resultaat te behalen in hun digitale marketing & communicatie en IT-doelstellingen, en nieuwe kansen creëren voor digitale marketing- en communicatie-experts op verschillende expertisegebieden.

Visie van het bedrijf

Wise Help streeft ernaar om de beste digitale marketing- en communicatiedienst van Europa te worden

Persoonlijk ontmoeten

We kunnen elektronisch vergaderen met Microsoft Teams.

Deel uw ervaring

Ik zou het bedanken als u uw ervaring met Wise Help op Google Reviews zou willen delen.

Het duurt maar een paar seconden en zal veel klanten helpen.

Hieronder vindt u de link die u doorverwijst naar de Google Review-pagina. Bij voorbaat bedankt!😊

https://g.page/r/CdGhTtoM5rWnEAg/review