Ons Verhaal

Wise Help is een onderaannemer gespecialiseerd in het leveren van digitale marketing- en communicatiediensten. Wise Help is opgericht in oktober 2020 en gevestigd in Apeldoorn, Nederland.

We bieden digitale marketingoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven en particulieren, variërend van bloggen, commerciële fotografie tot beheer van sociale media, naast andere vormen van digitale marketing.

We bieden ook strategische digitale marketing- en communicatieadviesdiensten, cursussen en workshops met een speciale focus op digitale marketingtools voor het MKB en selectie- en wervingsdiensten van freelance personeel voor andere bedrijven.

Missie van het Bedrijf

Wise Help wil bedrijven helpen een positief resultaat te behalen in hun verkoop- en marketing- en communicatiedoelstellingen, en nieuwe kansen openen voor gepassioneerde marketeers en communicatie en experts uit verschillende expertisegebieden..

Visie van het Bedrijf

We streven ernaar om de beste digitale marketingdienst van Nederland, Europa en Amerika te worden.

Kernwaarden van het bedrijf

Transparantie

Wise Help staat voor een zakelijke en arbeidsethos die transparant is voor onze klanten, freelancers en werknemers. Onze dienstverlening is transparant in de gehele dienstverleningsketen.

Betrouwbaarheid

Wise help biedt een vertrouwd netwerk van marketingexperts die uw zakelijke projecten met succes voltooien, op een tijdige, persoonlijke en doordachte manier van begin tot eind. Wise Help biedt een verstandige oplossing voor bedrijven die voor het eerst marketingdiensten uitbesteden.

Medewerking

Wise Help biedt een samenwerkingsnetwerk van bedrijven en marketingexperts in Europa en Amerika, evenals collaboratieve adviesdiensten en marketingtraining om u te helpen slagen in uw verkoop- en marketingstrategieën en uw gewenste doelen te bereiken.

Betrokkenheid

Onze toewijding aan uw bedrijf en uw diensten als zelfstandige is alles. We hebben een engagement dat verder gaat dan een bestelling of een afspraak. Alle behoeften of wensen die u heeft, ook nadat een project is afgerond, kunt u met ons bespreken en wij zullen er zijn om u te helpen.

Volg ons op onze sociale mediaplatforms!