Maak deel uit van de Wise Help community!

 

Ik ben altijd op zoek naar relaties met professionals uit verschillende disciplines van digitale marketing en communicatie. Bij Wise Help organiseer ik maandelijkse evenementen met gratis ticketbijeenkomsten die beschikbaar zijn op Eventbrite waar iedereen kan deelnemen en ideeën, ervaringen en inzichten kan uitwisselen.

 

Het enige dat u nodig hebt om een van de gratis evenementen van Wise Help bij te wonen, is één uur om online te vergaderen.  Als u specifieke kennis heeft over actuele zakelijke onderwerpen, deel uw ideeën dan met anderen in een betaald seminar, zodat andere mensen rechtstreeks van u of uw onderzoeks- of zakelijk succes kunnen leren.

 

En als je eenmaal lid bent van het samenwerkingsnetwerk, kan ik je altijd laten weten of er een goede optie is om samen te werken aan digitale marketing- en communicatieprojecten. Door op afstand of op locatie samen te werken, kunt u overal en altijd werken, zolang u deadlines haalt en, indien nodig, online vergaderen om vragen over het project te verduidelijken en op te lossen.

 

Wil je deel uitmaken van de Wise Help Community?

Ik ben op zoek naar samenwerking met professionals die aan de volgende eisen kunnen voldoen:

  • Je bent wettelijk geregistreerd als zelfstandige.

  • Je kunt hybride werken

  • Je hebt een positieve, vriendelijke, en hardwerkende instelling.

  • Je bent een doelgericht persoon.

  • Je weet hoe je je moet gedragen en communiceren in tijden van conflict (conflicten zijn nodig in organisatieontwikkeling, maar het is mogelijk om te communiceren en op te lossen zonder het gebruik van scheldwoorden, grove woorden of asociaal gedrag).

  • Je bent flexibel en kunt uit je comfortzone komen.

Ik ben op zoek naar samenwerking met professionals op de volgende gebieden:

  • Fotografen/videografen

  • Docenten (docenten Engels en Nederlands, maar ook docenten bedrijfskunde)

    Voldoe je aan deze eisen, stuur dan je CV en portfolio naar info@wisehelp.nl