Studeren terwijl anderen slapen!

 

Wise Help biedt coaching en privélessen in Digitale Marketing, Ondernemerschap en E-commerce voor studenten en bedrijven (in-company training). Alle trainingen en coachingprogramma's zijn zowel online als fysiek beschikbaar.

Op dit moment bieden wij coachingsprogramma 'Word een succesvolle ondernemer' aan in een Bootcamp 'Digital Marketing in E-commerce' aan. Studenten kunnen ervoor kiezen om overal ter wereld online te studeren of persoonlijk op de meest geschikte locatie voor de student (studentenhuis, zakencentrum, enz.)

Online formaat

Voor online lessen maken we gebruik van live klaslokalen (met behulp van Microsoft Teams) en interactieve online lessen met behulp van het Moodle e-learning platform. We gebruiken ook aanvullende technologie en interactief materiaal, zoals korte YouTube-video's, podcasts, enz.

Persoonlijk formaat

Voor onze persoonlijke lessen ontvang je de officiële Wise Help Academy-studieboeken, evenals toegang tot interactieve online lessen met behulp van het Moodle e-learningplatform. We gebruiken ook aanvullende technologie en interactief materiaal, zoals het bekijken van korte YouTube-video's, podcasts, enz.